Gliding.fi

SM2010, EFRY

Maanantai 7.6.2010, toinen kisapäivä

klo 11:21 Kisapäivä nro 2
Toinen kisapäivä käynnistyy kauniina ja taivaalla näkyy jo kumpiaisia. 15m ja 18m luokat lentävät saman tehtävän, 342,8 km ja vakioluokka 328,9 km. Hinaukset alkavat klo 12. Koneet on jo gridissä, suurin osa piloteista on vetäytynyt omiin oloihin ja valmistautumisrituaaleihinsa.

klo 15:50
Leirissä lounaan jälkeen ja radiopuhelin päällä. Juuri äsken kuulimme ensimmäiset maaliintuloilmoitukset. Se tarkoittaa sitä, että tämän päivän kuvat saan julkaistua vasta maaliintulojen jälkeen.

klo 18:50
Kaikki kilpailijat ovat päässeet perille, huhu kertoo että vain yksi kone olisi joutunut tulemaan pellon kautta kotiin. Liekö sitten tehtävä ollut pikkuisen lyhyt päivän säähän. Tosin eilen kuultiin monen suusta että keli oli ollut hankalaa, joten olihan se mukavaa että pilotit pääsivät tänään vauhdin makuun, keskinopeudet oli kaikissa luokissa tänään 120 km/h molemmin puolin. Aika haipakkaa on siis menty! Maaliintulot oli tänään taas 12:lle, joten hetkittäin nähtiin komeita loppuliukuja, ne tosin näyttää paikan päällä paljon paremmalta kuin kuvissa.

Päivän kuvissa teemana oli ensin “siivenkärkitytöt”, tietysti muutama poikakin pääsi mukaan kuviin :-) Sen lisäksi teemana on koko kisojen ajan Vesiksellä keksitty “mitä hittoa kuva esittää” eli ihan tarkoituksella on kuvattu sellaisia yksityiskohtia joista ehkä hetken joutuu miettimään mistä oikein onkaan kyse.

Scroll to Top